Smulsteen

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180ºC en in 25-30 minuten, gegaard. En door de bijgeleverde gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten.

Bulgaarse smulsteen

  • Varkenshaas
  • Aardappelwedges
  • Paprika
  • Courgette
  • Broccoli

Amerikaanse smulsteen

  • Spare ribs
  • Pof aardappelen
  • Maïs
  • Broccoli

Franse smulsteen

  • Varkenshaas
  • Haricot verts
  • Broccoli
  • Aardappelwedges


Hollandse beenham

  • Beenham
  • Haricots verts
  • Maïs
  • Aardappelwedges

Smulsteen burgertrio

  • Amerikaans
  • Italiaans
  • Bacon

Smulsteen mixed grill tio

  • Varkenshaas
  • Kipfilet
  • Biefstuk


Hapjes smulsteen

  • Indische balletjes
  • Cevapcici
  • Spare ribs
  • Kip kaatjes (kipfilet in katenspek)




''