Winterse specialiteiten

Als het buiten koud en guur is, gaan bij ons de stoofpotjes op het vuur. Lekker lang pruttelen voor mals vlees. Goed te combineren met onze stamppotjes uit eigen keuken, naar grootmoeders recept. Maar minstens net zo lekker te combineren met andere warme gerechten.

Specialiteiten
  • Hamschijf
  • Hachee
  • Goulash
  • Herfstsalade
  • Eisbein
  • Casselerrib; aan stuk of in plakken zonder beentje
  • Zure zult
  • Hips
  • Dikke krabben
Rookworst

Een specialiteit die zeker niet mag ontbreken. Heerlijk in diverse stamppotten. Onze rookworsten zijn uit eigen worstmakerij en rokerij. Ze zijn tijdens de vakwedstrijden meerdere malen met GOUD bekroond (lees meer >>). Onze rookworsten zijn licht gekruid en licht gezouten.

  • Runderrookworst
  • Grove rookworst
  • Fijne rookworst
  • Zoutloze rookworst
Speksoorten

Wij hebben een ruim assortiment aan speksoorten. Heerlijk voor bijvoorbeeld in de stamppot! Onze speksoorten zijn mager gerookt en vet gerookt.

  • Zuurkoolspek
  • Katenspek
  • Zeeuws spek
  • Vet spek; in dobbelsteentjes
  • Mager spek; in reepjes
  • Lardeerspek
  • Bardeerspek
Erwtensoep

Heerlijke verse soep uit onze eigen keuken. De soepen zijn verkrijgbaar per liter of per halve liter. Probeer ook eens onze bruine bonensoep!


Wild en gevogelte

Op bestelling kunnen wij een ruim assortiment leveren; variërend van kalkoen tot eendenborstfilet en van wildzwijnbiefstuk tot struisvogeltournedos. Heb jij speciale wensen? Laat het ons weten.
Graag 4 dagen tevoren opgeven.


''